понеділок, 7 березня 2016 р.

Серце прихилить: вимолить долю

6 березня, напередодні свята 8 березня, в Клепачівській сільській бібліотеці пройшло літературно-мистецьке свято «Серце прихилить: вимолить долю». 
Ведуча заходу, бібліотекар Наталія Карпець, розповіла історію виникнення жіночого свята та презентувала книжкову виставку «А жінка в світ приходить для любові».  Привітання зі святом від чоловічої статі прозвучало в особі голови Калайдинцівської сільської ради Василя Олексійовича Гави. 
В цей святковий день приємні емоції дарували жінкам і музичні номери – пісні про весну та кохання лунали у виконанні Риженка Юрія  та Яценка Андрія, ансамблю «Берегиня» та колективу «Калина». Гарні слова-побажання прозвучали і від начальника відділу культури і  туризму Лубенської РДА Людмили Василівни Пазенко. Також Людмила Василівна привітала колектив «Калина» з присвоєнням йому звання «Народного».  А представники фірми «Кернел», яка виступила спонсором свята, вручили працівникам закладів культури в якості подарунка ноутбук для проведення святкових заходів в с. Клепачі. 




Немає коментарів:

Дописати коментар