понеділок, 14 березня 2016 р.

Весняний мікс у бібліотеці


     З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Воно  є символом  усього найкращого, що  є у нас  в житті - сердечності  , доброти , кохання , радості  і тепла… 
      З нагоди свята працівники абонементу підготували святкове дійство.
На захід зібрались представниці прекрасної статі, члени клубу «У дружньому колі». 
      Зі словами вітань звернулась до присутніх бібліотекар Ніна Бородавка.
Вона побажали всім добра, миру, злагоди, любові, а також вручила святкові  листівки та невеличкі подарунки.                                                                             
      До улюбленого свята всіх жінок, працівники абонементу підготували гостям також незвичайне  відео привітання. Під чарівну ліричну музику на великому екрані перегортались  фото членів клубу за весь час його існування, а також  кожен побачив  своє зображення  на святкових листівках.  Побачене не залишило байдужим жодного з присутніх.

   Звучали теплі вітання на адресу присутніх жінок і від працівника районного будинку культури Миколи Ужакіна, а також він порадував всіх неперевершеною грою на баяні. Під його акомпанемент члени клубу виконали улюблені пісні багатьох поколінь.  Виступ віртуозного баяніста допоміг створити  незабутню святкову  атмосферу. 
     Про те, як змінювалось життя, погляди, звички, вбрання  жінок у 20 столітті присутні дізналися з розповіді Наталії Мусієнко. Виступ бібліотекаря вдало доповнював показ світлин тих часів та музичний супровід. Всі  з задоволенням прослухали розповідь.
       Члени клубу палкі прихильники високого поетичного слова. Вони знають та люблять вірші вітчизняних та зарубіжних письменників різних епох.  На заході  лунали чудові поетичні рядки про  велич, неповторність, красу, шарм,  мудрість  жінки. Їх натхненно прочитали Тетяна Торба, Людмила Якимець, Анна Манакова, Таїсія Савченко, Луїза Яковенко.   Власні вірші презентувала Наталія Норка. Поезія внесла в дійство особливий ліризм та задушевність.
    Завершилось свято на позитивній ноті, березневий вечір подарував всім тепло та заряд позитивних емоцій.





Немає коментарів:

Дописати коментар