четвер, 24 березня 2016 р.

Літературний Квест

В читальній залі Лубенської центральної районної бібліотеки імені  Володимира  Малика в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, який проходить цьогоріч під  девізом «Тиждень Шаленого Читання», відбувся Літуратурний Квест. Учні Лубенського НВК №9, слідуючи маршрутною картою та розв’язуючи поставлені завдання квесту, проявили неабиякі знання з української та світової літератури. На кінцевій зупинці  школярі  отримали  як винагороду « Послання юному поколінню»  відомого письменника Володимира Малика.
Учасники заходу взяли участь у незвичних розвагах – кінопробах. Кожна пара на вибір отримала уривок із знаменитих п’єс. Діти  з задоволенням показали свої акторські здібності, продекламувавши  яскраві епізоди з творів.
Ведуча заходу, завідувачка відділом обслуговування бібліотеки Олена Самойленко, закликала дітей любити та цінувати книгу. А щоб учні краще усвідомили значимість книги в житті людини та її нелегкий шлях від автора до читача, їм було запропоновано до уваги відеоперегляд «Як твориться книга».
На завершення свята всі присутні ознайомилися з викладкою літератури - «Великий Книжковий Бум», на якій представлені нові книги для дітей та юнацтва.








Немає коментарів:

Дописати коментар