суботу, 26 березня 2016 р.

ЦІКАВИЙ СВІТ ДИТЯЧОЇ КАЗКИ

Багато літ мандрують казки по землі, але ніскільки не старіють, не втрачають життєрадісності, бойового духу, мудрості й гумору. Вони продовжують радувати, дивувати, захоплювати, звеселяти, радити і завжди навчати.
Казкове свято «Казка мудрістю багата» організували і провели працівники районної дитячої бібліотеки ім. О.Донченка з учнями 3 класу ЗОШ №3 (класовод, вчитель - методист вищої категорії, Олена Шепель).

Захід пройшов весело, цікаво, змістовно. Учасники дійства показали ерудованість у цікавих конкурсах, казкових вікторинах, а також виявили глибокі знання казок та їх героїв. Учні мандрували чарівною країною казок «Казкарією». Сподобалися школярам «Ігротека», «Казкова реклама» та «Казкове асорті», жартівливі задачки для кмітливих,  в яких вони проявили спритність, вправність  та кмітливість.
Усі діти – справжні шанувальники казок отримали солодкі призи. Про дивовижний світ казки розповіли бібліотекарі Людмила Горб та Катерина Підтоптана. Адже казка – це дитинство людства, його мудрість – упродовж віків була і залишається чарівним провідником доброти і милосердя.




Немає коментарів:

Дописати коментар