неділю, 26 березня 2023 р.

 Дружні зустрічі в Дитячому центрі «Надія»

    Суботнього ранку до родин, постраждалих від воєнних дій, в Лубенський Дитячий реабілітаційний центр «Надія» завітали ART терапевт Ксенія Ласковець та бібліотекар Лариса Гончарук з цікавою дозвіллєвою програмою для дітей. 
    Засновниця соціального проекту «Долоньки» Ксенія Ласковець провела для дітей чудовий майстер клас «Деревце», навчила техніки торцювання. Тож наприкінці заняття у кожної з дівчаток «розквітло» своє неповторне деревце. 
      Маленьким учасникам займатися комфортно та цікаво. А щоб зробити ці заняття ще кориснішими, керівник проєкту «Милосердя без меж» Публічної бібліотеки імені Володимира Малика Лариса Гончарук провела з дітьми гру «Крок за кроком». Дозвілля продовжилось читанням віршиків про тварин та відгадуванням загадок, інсценівками українських народних казок. Наприкінці ігрової програми діти та дорослі організували невеличкий самодіяльний  оркестр, де кожен проявив свої музичні здібності.
      Зустрічі з малечею, що стали вже традиційними, проходять у дружній, довірливій атмосфері. І всі вони - заради однієї мети: подарувати дітям радість, почути їх, підтримати їхню віру та надію.






Немає коментарів:

Дописати коментар