четвер, 9 березня 2023 р.

Екоконкурс «Майбунє планети у наших руках»

    Всеукраїнський екологічний конкурс дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках», тематичний напрямок «Вплив війни на природу України», проводиться у непростий для нашої країни час, коли українці відстоюють свою Незалежність, а до вже існуючих негативних чинників впливу на природу, додалися наслідки війни – знищені села і міста, забруднені річки й озера, спалені поля і ліси.

    Незвичайно приємно, що постійні юні користувачі бібліотечних закладів попри війну, постійні повітряні тривоги, змогли приділити часточку свого часу творчості і за допомогою фарб через призму дитячого світосприйняття розкрити тему довкілля та екозлочинів, пов’язаних з воєнними діями. Роботи, подані на екологічний конкурс, є змістовними та глибоко передають переживання юних громадян за свою Україну.

   Дитяча творчість вкотре переконує, що підростаюче покоління має свідоме уявлення щодо проблеми збереження природи і не гірше дорослих розуміє яку шкоду наносить війна навколишньому середовищу. 

   На конкурс підготували роботи: учні ЗОШ №1: Гліб Босенко, Діана Бойко, Олексій Павловський, Анастасія Рудик, Назар Рудик, Діана Воротеляк, постійні користувачі філії №2 Лубенська міська бібліотека для дітей; Ліза Міщенко, Денис Трубецький, Софія Кириченко (Публічна бібліотека ім. В. Малика); Валерія Ревуцька (філія №8 Вовчицька с/б); Іван Пархоменко, Марія В’юницька, Софія Крамаренко (філія №10 Засульська с/б); Віолетта Базилевська (філія №16 Михнівська с/б); Дар’я Кодріяненко (філія №20 Олександрівська с/б).

   Лубенська публічна бібліотека ім. В. Малика щиро вдячна юним талантам за ідеї, втілені у творчість, а бібліотечним працівникам за відповідальність, комунікабельність та активне залучення юних користувачів до участі у конкурсі. Сподіваємося, що роботи наших конкурсантів будуть гідно оцінені на обласному рівні. 

   Огляд робіт конкурсантів:





















Немає коментарів:

Дописати коментар