суботу, 11 березня 2023 р.

 Теплі зустрічі в Дитячому центрі «Надія»

    У ці складні для всіх часи, насамперед, дуже важливо зберегти спокій наших дітей, створити для них острівець миру та стабільності. А ще –  дарувати маленьким сердечкам теплі промінчики доброти і радості. 

   З цією метою організовуються суботні зустрічі волонтерів з вихованцями Дитячого реабілітаційного центру «Надія», що став прихистком для родин із зони бойових дій. Метою цих зустрічей є створення можливостей для творчого самовираження дітей, вміння легко організовувати спільну діяльність та домовлятися з іншими.

   Поєднання соціального проєкту «Долоньки» (засновник арт-терапевт Ксенія Ласковець) з бібліотечним проєктом «Милосердя без меж» (відповідальна бібліотекар Лариса Гончарук) сприяють соціальному і творчому розвитку дітей. Під умілим керівництвом Ксенії Ласковець діти виготовили чудові ляльки-мотанки з ниток, і в кожної дитини лялька була неповторною!   Під час занять бібліотекар знайомить малят з казками, які не лише розважають, але і зможуть навчити їх дружити і радіти, поважати інших, знаходити вихід з різних життєвих ситуацій.

   Діти навчаються, граючи. Тому доповнюють заняття інтерактивні ігри та веселі руханки для малечі. Довірливе спілкування дітей та дорослих допомагає створенню надійного місточка дружби й любові.

   Зустріч закінчується солодкими дарунками від  керівників Дитячого центру та спільною фото сесією. 











Немає коментарів:

Дописати коментар