пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Навчання комп'ютерній грамотності продовжується


   Лубенська центральна книгозбірня імені Володимира Малика продовжує підтверджувати статус соціального закладу для місцевої громади. Сьогодні, коли в Україні набирає  обертів медична реформа, фаховість медиків — це запорука успіху в охороні здоров'я. У майбутньому уся медична документація буде електронною, а записатися на візит до лікаря можна буде онлайн. Тому перед працівниками медичних установ гостро стало питання – освоїти роботу з персональним комп'ютером. Цьогоріч наша бібліотека на основі соціального партнерства і запропонувала їм надати безкоштовно допомогу в освоєнні роботи з комп'ютером.
      У відділі інформаційного сервісу активно продовжуються навчання з основ комп'ютерної грамотності для медичних працівників амбулаторій №2 та №3 Лубенської дитячої поліклініки.
    Бібліотекарі відділу Оксана Ходоровська та Віталіна Курильчук допомагають медичним працівникам швидко оволодіти базовими знаннями комп'ютерної грамотності, отримати найсуттєвіші навички роботи з комп'ютером та навчитися працювати в мережі Інтернет.
    Медпрацівники старанно оволодівають знаннями, бо розуміють, що комп’ютеризація в медицині – це новий рівень взаємовідносин між лікарем і пацієнтом, між державою і медичним закладом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар