суботу, 28 квітня 2018 р.

Гіркий полин пам'яті

        В день  річниці Чорнобильської трагедії біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля в селі Окіп зібрались жителі села, щоб згадати найстрашнішу катастрофу, аварію на ЧАЄС, висловити свою вдячність героям - односельцям, які ризикуючи своїм здоров’ям і життям захищали світ від небувалої біди.
    Ведучі:  бібліотекар Олена Мазнюк вдувач сільським клубом Валентина Панасенко завідуюча сільським клубом розповіли про події та наслідки квітневої ночі на Чорнобильській атомній станції 1986року.
   «Сьогодні, як ніколи важливо підтримувати чорнобильців та пам’ятати їхній героїчний подвиг заради нашого майбутнього», - наголосила  Ніна Миколаївна Кириченко - голова сільської ради. Вона подякувала ліквідаторам  за мужність, відвагу та побажала міцного здоров’я, довгих років життя та благополуччя.
   Своїми спогадами поділився учасник ліквідації аварії Олексій Децюра. Присутні вшанували пам'ять загиблих і померлих чорнобильців хвилиною мовчання та на знак глибокої поваги до їхнього подвигу поклали квіти до пам’ятного знаку.

Немає коментарів:

Дописати коментар