суботу, 26 травня 2018 р.

Родинне свято в бібліотеці

    25 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня, в Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика відбулася конкурсно-розважальна програма «Тато, мама, я – дружна ми сім’я». 
    На заході були присутні всі, хто переконаний у тому, що сім’я – це наша пристань, фортеця, яка захищає від негараздів та дає нові сили в житті. Ведучі бібліотекар Лариса Гончарук та учениця 9-В класу ЗОШ №1 Руслана Чичикало підготували та провели  для учасників святкової програми ряд цікавих конкурсів.
    Члени сімей-учасників залюбки поділилися своїми родинними традиціями й секретами сімейного щастя. Також присутні мали змогу переглянути відеопрезентації кількох родин-учасниць заходу. Психолог Юлія Пода розповіла батькам та дітям про роль сімейних цінностей та провела тестування.
    Конкурсну програму прикрасили творчі номери дітей: запальний танок «Джайв»    Едуарда Сербу й Софії Мягких та пісенне попурі на синтезаторі у виконанні Едуардра Сербу.
    Кожна сім’я по-різному виявила свої таланти, тому всі родини-учасниці були нагороджені почесними титулами в різних номінаціях: «Найдружніша родина», «Найбільша родина», «Найталановитіша родина», «Найвеселіша родина», «Найспортивніша родина» та отримали подарунки від бібліотеки. Свято доповнив «солодкий стіл» для малечі. Та найголовніше, що сім’ї , які відвідують бібліотеку, ще міцніше здружилися на цьому заході й отримали позитивні емоції.











Немає коментарів:

Дописати коментар