пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Медики Лубенського центру первинної допомоги з комп’ютером на Ти.

       Сьомий рік в центральній районній бібліотеці  імені Володимира Малика на базі відділу інформаційного сервісу діє безкоштовне навчання з комп’ютерної грамотності людей різних категорій.
    Цими днями в рамках соціального партнерства завершилися заняття для груп, які складалися з працівників комунального міського центру первинної медико-санітарної допомоги з придбання базових навичок роботи на ПК та роботи в Інтернеті.
     Наша бібліотека приймає активну участь в житті громади. Ми намагаємося створити умови та сприяти всебічному розвитку людей, надаємо допомогу щодо формування та розвитку навичок використання новітніх технологій, насамперед, інформаційних та комунікаційних.
   На курсах навчання комп’ютерної грамотності медпрацівники мали можливість довідатися, як працювати з комп’ютером, отримати доступ до сучасних технологій, формували практичні вміння і навички щодо створення електронної поштової скриньки, здійснювали пошук в мережі Google.
    По завершенню навчання студенти отримали сертифікати, які підтверджують, що вони успішно пройшли навчальний курс і здобули базові навички роботи.
    В подальшому для них є можливість щоденної безкоштовної роботи з ПК в бібліотеці.
Сьогодні майже всі лікарі вже мають технічні засоби для роботи. Ми ж, бібліотекарі, раді, що допомогли їм навчитися усім тим користуватися.



Немає коментарів:

Дописати коментар