вівторок, 8 травня 2018 р.

Пам’ять вічно жива

(стежка пам’яті)
Друга світова війна – наймасштабніша в історії людства. У її вогнище було втягнуто 67 держав, 80% населення земної кулі. Народи світу дружно повстали проти фашистських загарбників і перемогли ворога, адже боролися заради волі й незалежності – захищали свої родини, свої домівки, свою землю, свої країни.
8 травня працівники районної бібліотеки для дітей імені О.В.Донченка та абонементу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика провели ряд заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ої річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні.
В стінах бібліотеки звучала поетично – пісенна акварель «І слово і пісню дарую тобі». Дорослим читачам і дітям було запропоновано коло запитань на тему «Факти Другої світової» та перегляд документальних фільмів «Чорна піхота».  Перегорнули також і літературну сторінку «Шляхами болю і перемоги».
Для старшого покоління працівники абонементу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика запропонували переглянути книжкову поличку «І пам’ять про війну нам книга воскресить». А у читальній залі дитячої бібліотеки відбулася презентація книжкової виставки «Хай вічно горить вогонь пам’яті!»
Відвідувачі бібліотеки мали змогу доторкнутися до подій тих далеких років, а юне покоління опановувало велику науку -  любити рідну землю, свій народ, його героїчне минуле, рости щирими українцями, справжніми патріотами.






Немає коментарів:

Дописати коментар