вівторок, 10 грудня 2019 р.

 10 грудня в Україні – Всеукраїнський день   безоплатної правової допомоги, приурочений до   Дня прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
    
     Цього дня центри та бюро правової допомоги готові до відвертої розмови з кожним.
    Безоплатна правова допомога – правова допомога, яка гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету, місцевих бюджетів та інших джерел.
     Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів ви можете звернутися  до Лубенського центру безоплатної правової допомоги  за адресою:
м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду) 
Контактний телефон:  (МТС) 095 253 66 14, 
                                      (05361)77-479 – приймальня.
Електронна адреса: lubny.poltava@legalaid.pl.ua
Соціальна мережа Facebook: www.facebook.com-lubnybpd
Отримати консультацію  можна дистанційно через мережу Інтернет за допомогою Skype зв’язку:   lubny-bpd
      Також детальну інформацію щодо отримання безоплатної правової допомоги можна дізнатися, зателефонувавши за номером «гарячої лінії» системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). За згаданою «гарячою лінією» можна отримати консультацію з правових питань, дізнатися інформацію щодо актуальних адрес центрів та з’ясувати інші питання функціонування системи надання безоплатної правової допомоги.



Немає коментарів:

Дописати коментар