пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Посмішка, надія, рук тепло – жертвуй, віддавай, твори добро!

  Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.
    Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей.
Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. Підтримка, опора, позитивні емоції  потрібні всім людям, без винятку, але особливо їх потребують діти,  які у свої ще зовсім юні роки зазнали різних проблем та обмежень.
     На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

5 грудня  громадська організація «Союз жінок трудівниць «За майбутнє дітей України» (голова Раїса Кошель) вже вкотре ініціювала проведення соціокультурного заходу «З вірою в любов і в милосердя», який відбувся в  ТРЦ DEPO’t.  
     На святкування завітали діти з Лубенської спецшколи – інтернату, Лубенського реабілітаційного центру, із сіл району. Про це потурбувалися керівники - Сергій Сердюк,Ірина Харченко,Оксана Погребняк, за що їм щира подяка.
     Для учасників святкового заходу була підготовлена працівниками  районного будинку культури цікава театрально-розважальна програма. А аніматори ТРЦ DEPO’t влаштували для дітей бульбашкове шоу. Півтори години яскравих емоцій і позитиву від Сімки, Бімки та чаклунки Моргани,маленьких артистів! Щирі посмішки, радість і сміх, відчуття справжнього дива! Атмосфера урочистості панувала  увесь захід.
     Звичайно, не обійшлося і без смачного пригощання, про що подбали спілчанки разом з небайдужими чоловіками – Олександром Марченком, Володимиром Бондаренком, Владиславом М'ясоїдом, Русланом Товкачем та ін.  Дякуємо Людмилі Пазенко, начальнику відділу культури і туризму Лубенсьої  РДА за підтримку, всім, хто доклав зусиль до організації заходу цьогоріч і  двадцять років поспіль. Творіть добро і милосердя - воно обернеться сторицею.        





Немає коментарів:

Дописати коментар