понеділок, 23 грудня 2019 р.

На Святого Миколая в небі іскорка палає

Перший зимовий місяць багатий на свята. Але найочікуванішим та найдивовижнішим є День Святого Миколая. З особливим трепетом та нетерпінням чекають цього свята всі люди, а особливо діти. Адже саме Миколай приносить дітками під подушку подарунки.
19 грудня в торгівельно-розважальному центрі DEPO’t, Fantazy Town було по-особливому гамірно. Працівники Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика та модератори ГО Міжнародна асоціація захисту приватного життя та безпеки людини в рамках проекту «Стежинами добра» зібрали дітей воїнів АТО, дітей під опікою та дітей з малозабезпечених сімей та сімей переміщених осіб на традиційне щорічне святкування Дня Святого Миколая. Провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної книгозбірні Олена Самойленко, ведуча заходу, розповіла діткам про традиції цього чарівного дня та запросила у цікаву розважальну подорож з безліччю вітальних зупинок.

Першим привітав присутніх з передноворічними святами голова ГО Міжнародна асоціація Олександр Микитюк. Далі до дітей з напутнім словом звернувся протоієрей Георгій, та разом зі своєю родиною подарував пісенний дарунок. Також звучали пісні у виконанні учнів Лубенської ЗОШ №2, Лубенської ЗОШ №10 та Лубенської ЗОШ №4, у виконанні учня Лубенської ЗОШ №3 Андрія Вовкоріза прозвучала чудова гумореска.  Захоплюючий цирковий номер продемонструвала маленька гостя Вікторія Слюсаренко.  
Емоційною ноткою святкового заходу став розважальний квест «На Святого Миколая в небі іскорка палає», який підготувала для дітей бібліотекар центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Лариса Гончарук. Учасники квесту залюбки змагалися у конкурсах на спритність та ерудованість, «запалюючи» за кожне правильно виконане завдання «зірочку на небі». 
Завершальним етапом дійства стало традиційне чаювання та ласування смаколиками, яке стало можливим завдяки соціально відповідальному бізнесу.  Ну і, звісно ж, всі діти отримали подарунки від святого Миколая!












Немає коментарів:

Дописати коментар