суботу, 28 грудня 2019 р.

Новорічний вогник

27 грудня в центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика відбулося традиційне новорічне свято для дітей. Члени театралізованого гуртка «Посмішка», що діє при бібліотеці, подарували глядачам постановку «Маша і ведмідь» за мотивами однойменного мультфільму.  Цього дня дітлахів розважали і герої мультфільму, і чарівниця Зима, і кумедні розбійники з Йожкою та Дракошею, які намагалися, хоча й марно,  напередодні Нового року викрасти Діда Мороза та Снігуроньку
У казковій невимушеній атмосфері свята діти веселилися, брали участь у різноманітних конкурсах, розвагах, костюмованому хороводі.  Особливо учасників дійства згуртували веселі ігри з Дідом Морозом та Снігуронькою,  та майстер-клас, під час якого вони виготовляли новорічні листівки. 
На завершення свята кожен мав можливість, потримавши Діда Мороза за чарівну рукавицю, загадати бажання. Ну, і звичайно, всі учасники отримали солодкі новорічні подарунки.

Свято відбулося завдяки участі постійного партнера центральної книгозбірні – Спілки жінок «За майбутнє дітей України» на чолі з Раїсою Кошель, та благодійників в особі Володимира Бондаренка, Олександра Марченка та їх друзів.













Немає коментарів:

Дописати коментар