вівторок, 17 грудня 2019 р.

«ДО МОЄЇ ДУШІ НА ГОСТИНУ ЗАПРОШУЮ ВСІХ, ХТО ХОЧЕ ПРИЙТИ»

16 грудня у центральній книгозбірні району пройшла творча зустріч із членом Національної спілки письменників України Юлією Манойленко з нагоди презентації чергової, вже сьомої збірки поезій «Росою серця». 

На гостину до поетеси завітали її численні друзі, однодумці, студентська молодь, її «жданівська рідня» - талановитий дует «Родина» і місцева лялькарка Валентина Боділ. 
З вітальним словом та зі щирими побажаннями добра й натхнення звернулися до поетеси колеги по перу Олександр Міщенко та Олександр Печора. Не лишилися осторонь і вдячні читачі поезії Юлії Манойленко, висловлюючи щиру подяку за можливість зануритися в глибокий світ римованих думок. Звучала поезія з нової збірки у виконанні правників відділу культури і туризму Лубенської РДА Юлії Кулініч та Юлії Баклай, бібліотекарів центральної книгозбірні Наталії Мусієнко та Олени Самойленко.
Поетичні одкровення Юлії Манойленко, невимушена розмова із ведучою заходу, директором центральної районної бібліотеки імені Володимира  Малика Валентиною Сьомак, щирі виступи, творчі подарунки – такою видалася поетична зустріч.














Немає коментарів:

Дописати коментар