пʼятницю, 28 квітня 2023 р.

 Будні молоді у бібліотеці

      З 23 по 30 квітня у бібліотечних закладах громади вперше проходить Тиждень молодіжної книги, метою якого є популяризація читання серед юнацтва та молоді, знайомство з книжковими новинка, створення позитивного іміджу бібліотек серед даної категорії користувачів. Адже, на сьогодні, читання для задоволення та розвитку як життєва практика у молодіжному середовищі, поступається споживанню «швидкої» інформації із соціальних мереж, доступному відеоконтенту. Ситуація стає особливо гострою, Україна впевнено залишає категорію «найбільш читаючих у світі». Щоб запобігти даному процесу, Кабінет Міністрів України нещодавно затвердив «Стратегію розвитку читання на 2023-2032 рр. «Читання як життєва стратегія». Бібліотечні заклади є однією із головних ланок промоції книги та читання серед населення. 
      Тож протягом усього тижня у Публічній бібліотеці ім. В. Малика в епіцентрі відвідування була молодь. Вони були учасниками різноманітних активностей та просвітницьких заходів, знайомилися з послугами, які надає книгозбірня та підбирали книги за власними інтересами, багато спілкувалися та проводили вільний час з книгою у руках.
    Тиждень молодіжної книги видався насиченим і вдалим: нові користувачі, нові підходи, а ще заохочення читацьких інтересів та пожвавлення бібліотечного молодіжного дозвілля. 
#Фотозвіт_будні_молоді_у_бібліотеці






























Немає коментарів:

Дописати коментар