вівторок, 25 квітня 2023 р.

 Старт до професії

  Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Радимося з батьками, учителями, знайомими, сперечаємося з друзями. Вивчаємо довідники, намагаємося все врахувати, дізнатися якомога більше про майбутню професію...Але вибір залишається за нами.
      Як же із тисяч професій обрати ту, яка приносила б найбільшу користь людям, країні, давала б змогу відчути себе потрібним, повно¬цінним і задоволеним своєю працею?
       Тому сьогодні у затишному залі Публічної бібліотеки ім. В. Малика відбулася  зустріч учнів 9-10 класів Акадамічного ліцею ім. братів Шеметів та загальноосвітньої школи № 10 із представниками різних професій, у форматі «Живої бібліотеки».   Живими книгами відчули себе: Віталій Шокодько, інструктор відділу рекрутингу Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; Віталій Крамаренко, юрист, громадський діяч, депутат Лубенської міської ради; Ірина Казакова, архітектор; Сергій Корнієнко, підприємець, директор компанії «Буд-Буд» та Олена Пучка, психотерапевт. Захід відбувся у форматі діалогу. Учні, задля того, щоб більше дізнатися про конкретну професію, задавали безліч запитань, а «книги» серйозно та з гумором ділилися власним досвідом. Сподіваємося, що отримана інформація допоможе спрямувати старшокласників до правильного вибору майбутньої професії.
















Немає коментарів:

Дописати коментар