вівторок, 11 квітня 2023 р.

Краплина позитиву  у «Дружньому колі»

       У наш такий нелегкий час, з масою проблем різного характеру, дуже важко залишатися оптимістом, але триматися на позитиві завжди потрібно. Тож учасниці клубу «У дружньому колі», який діє у Публічній бібліотеці імені Володимира Малика, зібралися аби відпочити душею, зняти нотки тривожності та отримати заряд бадьорості.

   Бібліотекар Сніжана Кириченко надала інформацію про значення сміхотерапії у життя людини, зазначивши, що Дейл Карнегі, який вчив людей мистецтву спілкування, склав таку ціну усмішці: «Вона нічого не коштує, а дає багато. Вона триває лише мить, але пам’ять про неї може лишатися назавжди. От і учасниці заходу згадували різні смішні випадки з власного життя, частували один одного анекдотами та переглянули виступи відомих артистів гумористичного жанру. 

      А ще присутні не оминули увагою цьогорічну ювілярку, американську співачку українського походження Квітку Цісик, сімдесята річниця від її дня народження відзначалася четвертого квітня. Звучала розповідь про її життя, згадувалися відомі факти, пов’язані з її творчою діяльністю, зокрема, любов’ю до української пісні. У затишній залі книгозбірні звучав ніжний голос «далекої українки», а присутні підспівували їй.

     Ось на такій щемно піднесеній ноті завершилося квітневе засідання жіночого клубу «У дружньому колі».  









Немає коментарів:

Дописати коментар