понеділок, 17 квітня 2023 р.

 Навчання завжди на часі

      Сьогодення бібліотекаря значно розширило свої межі роботи. Потрібно йти в ногу з часом. Бути на одній хвилі з молоддю та враховувати інтереси старшого покоління. Зараз бібліотека повинна бути сучасним цифровим центром, але водночас і містити в собі ту нерозкриту таїну Книги.  
    Бібліотеки прагнуть активно використовувати можливості Всесвітньої павутини в повсякденній практиці і шукають інноваційні шляхи надання послуг. 
     Саме тому у відділі інформаційного сервісу Публічної бібліотеки імені Володимира Малика, для завідувачів сільськими бібліотеками працівник відділу Віталіна Курильчук проводить індивідуальні практикуми з вивчення програми Microsoft Office Publisher. За допомогою якої можна розробити заголовки до книжкових виставок, виготовити буклети, колажі тощо. Завдяки відео редактору «Кіностудія Windows Live» навчає бібліотекарів робити віртуальні книжкові виставки, відеоролики. 
      Тренінги та індивідуальні консультації  сприяють популяризації бібліотек в Інтернеті та серед потенційних користувачів, підвищенню їх іміджу у громаді.









Немає коментарів:

Дописати коментар