понеділок, 4 лютого 2019 р.

Майстер - клас з виготовлення запашних мішечків у бібліотеці 


      Нещодавно в приміщенні Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика в чергове було організовано  площадку для зустрічі різних поколінь. Для представників старшого покоління та молоді провели майстер - клас з виготовлення запашних мішечків.  Долучилися до цікавого дійства учасники волонтерського загону "Милосердя" Лубенського медичного училища. Організувала майстер - клас Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ" у співпраці з бібліотекою. 
     На початку клубної зустрічі провідний бібліотекар Олена Самойленко розповіла присутнім про трави, які,  зазвичай використовують для оберігів. 

Тож, всі разом: і особи похилого віку і молодь творчо виготовляли запашні мішечки. Майстер - клас провела психолог проекту Юлія Пода. Саму  клубну зустріч організували в рамках проекту “Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області” за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми "Місце зустрічі: діалог".






Немає коментарів:

Дописати коментар