вівторок, 19 лютого 2019 р.

Неймовірні історії кохання


       Романтикою та особливим ліричним настроєм був сповнений захід "Усе любов'ю зміряне до дна", що відбувся на абонементі Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Доторкнутися до вічної теми кохання спробували учасники клубу «У дружньому колі».
    Ведучі, провідний методист  МБВ Наталія Мусієнко та бібліотекар відділу обслуговування Ніна Бородавка, розповіли присутнім кращі романтичні історії про любов відомих українців та іноземців, що знайшли кохання в нашому краї. Також працівники книгозбірні підготували захоплюючу віртуальну мандрівку.  Учасники заходу пройшлися шляхами закоханих: згадали місця  знайомств та історії  романтичних побачень, побачили де люблячі серця облаштовували свої родинні гніздечка та дізналися як склалася їхня доля.
      А далі присутні поринули в світ найвищих почуттів видатних поетів. «Жінка, що вміла кохати»,- так говорили про творця неперевершеної  любовної лірики, автора величезної кількості пісенних шлягерів Римму Казакову. Про життєвий та творчий шлях, який випав на долю  поетеси розповіла Наталія Ларікова. Не залишили байдужим жодного з присутніх і вірші автора, прочитані учасницею клубу. На заході також прозвучали найбільш відомі пісні, слова до яких написала Римма Казакова. Історію  любові геніального поета Олександра Блока та Любові Менделєєвої розповіла Луїза Яковенко. Разом з нею учасники заходу пригадали кращі рядки інтимної лірики класика російської літератури.
     Не даремно говорять, що від віршів про кохання  тануть серця навіть найстриманіших жінок.  Чудовий  дарунок  підготував Сергій Калашник. Він презентував  чарівним учасницям клубу цілий віночок поезій про любов. Від імені жіночої спільноти  виступили Наталія Норка та Галина Ірклієнко. Перша зачитала власні вірші, друга виконала ліричну пісню.
    Яскравих та приємних вражень додали відеозаписи поетичних та музичних творів, присвячених вічній темі  кохання.  Їх підготували працівники бібліотеки. 





Немає коментарів:

Дописати коментар