пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Подорож у світ природи

       Усі ми мріємо про світле майбутнє, про прекрасну Землю, про дружбу людини й природи. Це бажання об’єднує нас. Адже  рослинний і тваринний світ нашої планети не перестає дивувати своєю красою і гармонією. Особливо чутливими до цієї краси є серця дітей.
         Днями бібліотекар Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Лариса  Гончарук та практикант Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського Наталія Олійник провели  цікаву програму для учнів 4–10-х класів Лубенської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат. 

       В рамках програми учні та вчителі переглянули документальну стрічку «Земля. Один вражаючий день» та взяли активну участь в обговоренні фільму, висловили свої враження про найцікавіші епізоди . Дітки також відгадували загадки про тварин та різні  явища природи, брали активну участь  в іграх екологічного спрямування. Переможці вікторини отримали від бібліотеки призи - м’які іграшки.
Захід викликав позитивні емоції та найкращі враження у дітей,  їх  обличчях  сяяли усмішками, в очах ясніли іскринки радості.







Немає коментарів:

Дописати коментар