вівторок, 12 лютого 2019 р.

«Щоб серця коханням наповнялись»

Традиція святкування Дня закоханих прийшла у нашу країну не так давно, але майже відразу прижилась і здобула належне місце серед улюблених свят.
В Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика стало доброю традицією проведення цього чудового свята. Тож 12 лютого учасниками конкурсно-розважальної програми «Щоб серця коханням наповнялись» стали учні 6-10-х класів волонтерського загону ЗОШ №3 під керівництвом Н.І. Костюк.

Ведучі заходу Бровар Данило та Марія Олійник влаштували для закоханих пар ряд цікавих конкурсів. В результаті випробувань юнаки та дівчата здобули нагороди у номінаціях: Містер Валентин та Міс Валентина, Містер та Міс Позитив, Містер та Міс Талант, Містер та Міс Розумники. Бібліотекарем Ларисою Гончарук були проведені веселі ігри для глядачів. Інсценівка, поставлена учасниками театрального клубу «Посмішка», що діє при бібліотеці, подарувала присутнім романтичний настрій.
Завершилося дійство майстер-класом по виготовленню запашних мішечків-оберегів, які кожен з учасників зможе подарувати своїм коханим чи друзям на День Закоханих.








Немає коментарів:

Дописати коментар