вівторок, 18 червня 2019 р.

Клубна зустріч з нагоди свята Трійці у Калайдинцях

     14 червня 2019 року в рамках клубу змістовного дозвілля у Калайдинцях організували  для людей похилого віку майстер-клас із виготовлення квітів своїми руками. До зустрічі долучились і наймолодші учасники.  Приурочили клубну зустріч святу Трійці. Під час клубної зустрічі, яка пройшла у сільському клубі, облаштували та презентували куточок громадського активіста, співали пісень та спілкувалися під час частування смаколиками. Організували захід громадська організація «Твій Світ» спільно з територіальним центром соціального обслуговування Лубенської РДА  та центральною районною бібліотекою імені Володимира Малика.
        Під час відкриття куточку керівник проекту Олександр Чепур передав у користування сільській бібліотеці спеціальну літературу з розвитку громадської активності, в тому числі з залученням літніх людей до участі. Учасники  аматорського фольклорного колективу «Молодички» з іншими сельчанами радували присутніх  співом. А психолог проекту провела психологічну бесіду на тему спогадів.  
       Під час клубних зустрічей, що проходять регулярно,  учасники займаються виготовленням виробів з нетрадиційних матеріалів. Вони збираються і роблять букети з цукерок,  декор пляшок, картини і вироби з круп, соломи, ниток, шкіри, гудзиків, бісеру.  Тож, і цього разу майстер – клас з виготовлення своїми руками квітів з пляшок провела завідувачка відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування Лубенської районної державної адміністрації Світлана Чемерська. Всі отримали естетичне та духовне задоволення від створення квітів своїми руками та спілкування під час частування. 
      Захід пройшов в рамках проекту «Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області». Проект підтримується в рамках програми «Місце зустрічі: Діалог».






Немає коментарів:

Дописати коментар