середу, 12 червня 2019 р.

З  ЛЮБОВ`Ю  ДО  РІДНОГО  КРАЮ.

8 червня в Новооріхівському Будинку культури було багатолюдно. Цього дня  було справжнє свято. Жителям села презентували «Книгу написану з любов’ю до рідного краю».  Ця книга дійсно написана  з любов`ю,  адже вона містить чудові правдиві вірші наших талановитих земляків.
Книга вийшла до друку за сприяння Полтавської  обласної  організації Національної спілки письменників України, завдячуючи фінансовій підтримці  Народного депутата   Костянтина  Іщейкіна та кропіткої  праці команди його  однодумців.  «За задумом ініціаторів  книга створювалась як подарункове  видання: невелика за розміром, має 5 розділів, де вміщено твори авторів з Великобагачанщини, Оржиччини, Семенівщини, Хорольщини і Лубенщини» - розповів  помічник  народного депутата України Дмитро  Кубрик.

Високо оцінив нове видання, відзначивши  його змістовне наповнення, голова сільської ради  Станіслав Ігнатенко. Поціновувачі творчості Наталі Баклай  мали  змогу послухати  улюблені поезії  у виконанні авторки.  
На протязі заходу звучали  українські пісні у виконанні учнів школи.
Бібліотекар сільської книгозбірні Світлана Лазурська та всі присутні одержали в подарунок «Книгу написану з любов`ю до рідного краю».

Немає коментарів:

Дописати коментар