четвер, 6 червня 2019 р.

"Казкова скарбничка"

Казка - наче той горіх
Ти спробуй розкуси -
Знайдеш стільки в нім краси,
Стільки мудрої поради
Стільки вигадки і правди.
      З давніх давен прийшли до нас казки. Вони передавалися з вуст в уста і були доступні всім: і дорослим і малим. Український народ завжди був багатий на талановитих оповідачів. Саме від них позаписували визначні наші письменники тисячі і тисячі чудових казок.
5 червня 2019 року в гості до Духівської сільської бібліотеки прийшли учні з пришкільного табору "Сонечко" Духівської ЗШ з вчителями Оропай В.І та Гмиря Т.А. Для школярів сільський бібліотекар Віторія Яценко підготувала і провела цікаву літературну вікторину "Чи знаєте ви казки та їх героїв".
З великим задоволенням діти відповідали, відгадували, згадували казки, одержували призи. Ірина Покрова, Тетяна Мироненко, Владислав Весній розповіли казку, яку склали самі. Казочку, що розповів Владислав Весній визнали найкращою, за що він і одержав приз. У конкурсі малюнка "Мій улюблений герой казки" приз одержала Мирослава Калініченко. Найактивнішим учасником заходу визнали Аліна Костюкевич.
      Діти показали себе справжніми знавцями казок. Радісні обличчя, маса позитивних емоцій - захід удався. У бібліотеці організована виставка-інсталяція "Літо з книгою."




Немає коментарів:

Дописати коментар