вівторок, 10 листопада 2020 р.

 Онлайн-зустріч з Ірен Роздобудько

    Нещодавно на запрошення своєї колеги Ганни Панюти  на Літературній орбіті в Полтавській міській бібліотеці на Європейській, 141 побувала  директорка районної книгозбірні імені В.Малика Валентина Сьомак. Тут відбулася онлайн-зустріч з талановитою, улюбленою письменницею багатьох - Ірен Роздобудько. 

     Ірен Роздобудько - українська журналістка, письменниця, поетеса, сценаристка. Вона одна з тих, кого не потрібно представляти, бо її книги читають-перечитують тисячі шанувальників. Ірен Віталіївну  називають однією з найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова». 

     Ірен Роздобудько не лише талановита, а й дуже велика працелюбка. Вона авторка більше 35 романів. А на цій зустрічі презентувала новинку видавництва «Наш формат», яка з легкої руки Івана Андрусяка отримала назву «Ляказочки». 

     Зустріч була щирою, невимушеною, легкою, як і сама  пані Ірен. Авторка ділилася спогадами, відповідала на численні запитання, за що всі учасники щиро дякують їй та бажають успіхів і процвітання, нових цікавих книг. 





Немає коментарів:

Дописати коментар