понеділок, 16 листопада 2020 р.

 
Клуб «Веселі долоньки» в умовах карантину

      Несподівана ситуація, яка склалася внаслідок епідемії коронавірусу, внесла зміни у звичне життя бібліотек. Багато чого бібліотекарям доводиться робити вперше.

      Книгозбірні Лубенської ЦБС, як і раніше, залишаються зі своїми читачами і продовжують культурну, інформаційну і просвітницьку діяльність в режимі онлайн, на теренах віртуального простору та залишаються в обмеженому режимі в стінах бібліотек. За короткий час нам довелося змінити свої професійні функції, розширити канали комунікації з користувачами.



      Викликом для бібліотекарів стало проведення занять в клубах за інтересами. Так, Центральна районна бібліотека ім. В. Малика з  березня 2020 року для учасників клубу «Веселі долоньки» створила окрему групу у Viber.  Працівники бібліотеки до кожного заняття покрокові інструкції  для різноманітних майстер-класів та надсилають учасникам. Ті працюють віддалено і надсилають фото своїх виробів у групу. Найактивніших та за  кращі роботи бібліотека відзначає заохочувальними призами. Листопадове заняття було присвячено виготовленню робіт осінньої тематики,зокрема, «Осінніх парасольок». Кращими  роботами визнано аплікації Зоряни Сьомак (м. Осторог) та Софійки Шевельової (м.Лубни).




Немає коментарів:

Дописати коментар