четвер, 19 листопада 2020 р.

 Революція гідності: ми маємо пам’ятати!

      У фокусі подій з відзначення Дня Гідності та Свободи з 16 листопада 2020 року в Україні стартувала інформаційна соціальна кампанія під гаслом «Вільні творити майбутнє». В цей період відбуваються різноманітні онлайн-події.

      Лубенська центральна районна бібліотека імені Володимира Малика, педагоги й учні 10 класу ЗОШ №3 не були осторонь та 19 листопада влаштували онлайн-конференцію під назвою: «Революція Гідності: ми маємо пам’ятати!»

   Метою заходу було утвердження серед юнаків та дівчат ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття. 

    Фахівці бібліотеки в рамках заходу підготували відеоматеріал про Євромайдан, розповіли учням про події Помаранчевої революції  та Революції Гідності, їх історичне значення для утвердження демократичних засад нашої держави.

     Учні школи долучилися до поетичного флешмобу, присвяченому Революції Гідності. Директор бібліотеки Валентина Іванівна Сьомак та завідуюча відділом обслуговування Ніна Бородавка ознайомили учасників заходу з книжковою викладкою «Ми не зганьбили славу наших предків, Нових героїв дали небесам».

    Вчитель школи Костюк Наталія Іванівна зазначила, що цей день – 21 листопада - потрібно пам’ятати, адже свобода та гідність стали найціннішими для українців.





Немає коментарів:

Дописати коментар