вівторок, 10 листопада 2020 р.

 
Обласний семінар-практикум "Бібліотечні сервіси для дитини"

     5 листопада цього року працівники районної книгозбірні ім. Володимира  Малика та районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка  долучилися до обласного семінару-практикуму "Бібліотечні сервіси для дитини", який відбувся в онлайн-режимі на платформі ZOOM, організований Полтавською обласною бібліотекою для дітей ім. Панаса Мирного.

    Разом з колегами ми підвищили свою кваліфікацію в напрямку впровадження нових послуг та інформаційних продуктів, розвитку онлайнових сервісів; трансформації соціальної місії та інформаційної функції бібліотеки в сучасних умовах.

    Цікавими та корисними були консультаціі, презентаціі від провідних фахівців Національної бібліотеки України для дітей

    До участі в семінарі долучилися працівники відділу дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка – Ігнатова Юлія Анатоліївна та Бучукурі Оксана Станіславівна, які поділилися своїм досвідом роботи, ознайомилися з новими напрацюваннями та обговорили проблеми, що цікавлять бібліотечних працівників.Зацікавив досвід наших кременчужан.

    Дякуємо Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного за запрошення та професійно організоване онлайн-навчання.







Немає коментарів:

Дописати коментар