вівторок, 19 квітня 2016 р.

"Дух не зламати, свободу не вбити"

      Любов до Батьківщини, патріотизм, співчуття, небайдужість та благодійність є необхідними для кожного, особливо в такий нелегкий для всієї України час. Події, що відбуваються сьогодні в нашій країні, з одного боку, – трагічні, а з іншого – героїчні, адже формується нова нація українських громадян.
       В приміщенні районної бібліотеки для дітей імені О.В. Донченка та абонементу центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика увазі відвідувачів представлений куточок «Україно! Честь і слава синам твоїм!», де можна ознайомитися з матеріалами, що розкривають трагічний хід військових подій, оспівують героїку подвигу та високий патріотизм лубенців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.
       Читачі бібліотеки мають можливість переглянути різні рубрики куточка: «Воїни АТО і бібліотека», «Шануємо героїв України», «Вони загинули, щоб жила Україна», «За оборону рідної держави». Доповнює експозицію  колаж: фотографії , поезії та вироби-композиції патріотичної тематики.
       Бібліотечні працівники ведуть активну співпрацю з лубенцями, які, ризикуючи життям, боронять наш спокій і мирне небо. Адже від розуміння і небайдужості кожного з нас залежатиме, яким буде майбутнє України.





Немає коментарів:

Дописати коментар