понеділок, 11 квітня 2016 р.

РОЗУМНІ ТА КМІТЛИВІ
(Міркувально-інтелектуальні перегони)


Днями відбулося цікаве і плідне спілкування працівників районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка з учнями 4-В класу ЗОШ № 1 (класовод Говденко Людмила Анатоліївна).
Школярі взяли активну участь у міркувально-інтелектуальних перегонах «Про все на світі», занурилися в чарівний світ казок, загадок, поезії, гри та творчості.
Малюки вправлялись на ерудованість та кмітливість, вирішуючи логічні та жартівливі загадки, мандрували казковою долиною, прогулялися галявиною доброти, змагалися у конкурсах та вікторинах, ділилися своїми фантазіями, проявили творчі здібності.

Приймаючи участь у вікторині «подорож Україною», дітлахи виготовили квіточки, з яких склали український віночок. Хвилюючою та пізнавальною виявилася уявна мандрівка юних всезнайок на «кораблі Любові і Добра» безкрайнім морським простором, де з-за далеких обріїв виринали острови: «дерево мудрості» (мудринки-цікавинки), «кошик добрих справ», «асоціативний кущ» (гра в асоціації), «інтелектуальний млин», «квітка щастя» та «ігровий каламбур».
Розмаїття емоцій та яскраві враження заполонили дитячі душі.
Найактивнішими і найспритнішими виявилися учні Дерій Леся, Лисюра Максим, Радченко Руслан, Сіденко Максим, Шкларескьий Артур, Котляренко Вікторія. 
А в конкурсі «Міс Весняночка» перемогу здобула Панасюк Олександра. 
Бібліотекарі відмітили, що наші школярі зростають мудрими і допитливими, бо є у їхніх душах тепло і щирість, співчуття і доброзичливість, любов до рідного дому, до своєї Батьківщини. Тільки був би мир і злагода у рідному краю, бо діти – завтрашній день України, її майбутнє.




Немає коментарів:

Дописати коментар