четвер, 4 квітня 2019 р.

Хто сміється – все тому в житті вдається.

        Весна – найкращий час для яскравих та позитивних змін в житті! А поки справжнє тепло ще в дорозі, є багато можливостей набути по-справжньому гарний настрій. Організувати свято – найвірніший спосіб повеселитися та отримати заряд оптимізму надовго. Саме так і зробили учасники читацького клубу « У дружньому колі» та активні читачі  центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика, зібравшись в стінах книгозбірні на  традиційну Гуморину.  Дотепні історії, жартівливі пісні, кумедні побрехеньки, народні афоризми та усмішки звучали в продовж всього заходу. Виконали їх  всі без винятку учасники свята,  кожному було чим порадувати друзів.
Особливо відзначились Людмила Башук, Луїза Яковенко, Людмила Данильченко, Галина Материнко, Ірина Федь, Олександр Кравченко, Валентина Куценко, Ельвіра Паніна, Надія Бугаєць та Марія Білик, подружжя Світлана та Олександр Васильченки. В залі панувала неповторна весела атмосфера та добрий гумор. Байдужим не залишився ніхто. Сміялися від душі, щиро, досхочу.   Ведучі заходу провідний методист МБВ Наталія Мусієнко та  бібліотекар відділу обслуговування Ніна Бородавка розповіли присутнім про цілющий вплив гумору на організм людини та підготували веселі конкурси, вікторини, загадки. Особливий резонанс в залі викликала гра «Щоб це значило», адже саме завдяки їй кожен мав можливість проявити свою творчу уяву на всі сто відсотків.
       Найцікавішим моментом, справжньою окрасою свята,  став виступ запрошеного гостя лауреата літературно-мистецьких премій імені Василя Симоненка, Володимира Малика, Леоніда Бразова, Олеся Донченка, Загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання» та Всеукраїнського еко-фестивалю «Лель»  автора багатьох поетичних збірок Олександра Андрійовича Печори.  Чітка громадянська позиція, чесність, щирість, відкритість – визначальні риси як характеру так і віршів поета. Присутні з інтересом прослухали  гострі, викривальні,  з витонченим гумором поезії знаного земляка. Також автор розповів смішні випадки з власного життя. Багато віршів Олександра Андрійовича покладені на музику, їх виконують як місцеві аматори, так і визнані зірки української естради. Чимало серед пісень - гумористичні, саме вони і пролунали на заході, додавши чергову порцію позитиву та веселощів.
       На завершення заходу працівники книгозбірні презентували книжкову виставку «Для всіх, кому любий сміх».   На ній були представлені видання українських авторів, які навіть найсерйозніших змусять посміхнутися.  Учасники зібрання не втратили нагоди і запастись  збірками гумористичних творів, аби веселими жартами  радувати один одного. 
     Розважальне дійство добігало кінця та атмосфера гумору та сміху не полишала стіни бібліотеки. Відрадно, що учасники заходу вміють вносити  хороше та веселе в своє життя.

















Немає коментарів:

Дописати коментар