пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Дивовижі природи

      Природа! З дитячих років ми звикаємо до її чарівної краси і загадковості, радіємо спілкуванню з природою.
     Районна бібліотека для дітей ім. О. Донченка постійно шукає ефективні форми і методи роботи по екологічній освіті юних читачів.
     Тож,  відзначаючи  День довкілля,  працівники бібліотеки провели  з унями 3-го кл. ЗОШ №10 (кл.керівник Любов Джура) екологічний калейдоскоп «Дивовижі природи».
      Діти залюбки мандрували океаном природного розмаїття,  перегорнули сторінки творчості письменників – природолюбів, розповідали про своїх улюблених тварин, декламували вірші про природу, взяли участь у вікторині юних знавців – екологів. Про чарівний світ природи розповіли працівники бібліотеки.
Вірші, пісні, загадки,  мозаїка  ігрових вправ сплелись у весняний віночок розваг. Юні природолюби отримали часточку добра, тепла і, звичайно, знання з екології.

      У процесі екологічного виховання у читачів – дітей формується цілісне ставлення до природи, яке проявляється в почутті особистої причетності до збереження природних багатств; здатності кожного гармонійно співіснувати з природою.
     І скільки б ми не милувалися красою природи, вона завжди приносить щастя, радість, найбільшу насолоду, найпалкішу любов до життя.








Немає коментарів:

Дописати коментар