понеділок, 8 квітня 2019 р.

Презентація книги Миколи Кочерги «Кит у хмарах»

Микола Кочерга - талановитий, незвичний, творчий. Світ музики та поезія - дві ріки, які надихають його на творчість – багатогранну і цікаву. Він і поет, і прозаїк, і музикант, і композитор, і виконавець власних пісень.  Але 6 квітня він завітав до центральної книгозбірні аби презентувати  своє нове творіння -  книгу новел «Кит у хмарах». 

Зустріч з постійними користувачами та  шанувальниками творчості лубенських поетів, Микола Кочерга розпочав своїм вокальним виступом, налаштувавши присутніх на хвилю чудового настрою. Затамувавши подих, глядачі слухали у прочитанні автора новели «Кит у хмарах», «Кіт на горищі» та «Камінь на асфальті». Кожен твір має своє, дуже особистісне та особливе значення, але спільним у них є одне – розповідь про людину та довколишній світ!
Привітали Миколу Кочергу з виходом у світ нової книги його колеги по перу Ганна Кревська та Олександр Міщенко. А особливої чарівності заходу додали пісенні миті, які подарувала учениця поета Саша Сулима.
Завершилася творча зустріч з письменником щирим спілкування . Всі бажаючі мали змогу придбати збірку «Кит у хмарах» з теплими побажаннями автора на добру згадку!









Немає коментарів:

Дописати коментар