четвер, 11 квітня 2019 р.

Ключ від здоров'я 


       Сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє  життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише здорова людина  приносить  користь  суспільству. Здоров’я - одна з основних умов щастя людини.
      На передодні  Всесвітнього дня здоров’я  в Левко- Ромоданівська  сільській бібліотеці була організована книжкова виставка «Ключі від здоров’я». На виставці представлені книги про народну медицину, фітотерапію з її численними рецептами зеленої аптеки, які не завадить знати кожному.

    Сьогодні до народної медицини звертається дедалі більше людей. На виставці можна знайти такі видання В. Кархут «Ліки навколо нас», М. Носань «Лікарські рослини і способи їх застосування в народі», Н. Зубицька «Усе знадобиться, що в землі коріниться» та багато інших книг, статті із періодичних видань.
   Ці книги допоможуть Вам долучитись до здорового способу життя, збагнути мудрість народної медицини, поринути у загадковий світ лікування травами.
    Всі ці видання Ви зможете переглянути завітавши до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар