пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

Робочі будні бібліотеки

Пріоритетними напрямками роботи організаційно – методичного відділу центральної книгозбірні є заходи з підвищення кваліфікації бібліотекарів району, сприяння і впровадження інновацій у їх діяльність та утвердженні позитивного іміджу бібліотечного закладу у місцевій громаді.
З метою надання методично – консультаційної допомоги бібліотечним працівникам Духівської сільської ради відбувся «методичний десант» до Духівської сільської бібліотеки. Провідний методист Наталія Мусієнко вивчила стан переведення  книжкового фонду на УДК, ознайомилася з організацією каталогів, картотек, обліковою документацією, звернула увагу на актуальність та сучасність книжкових виставок, тематичних полиць, інформаційних зон та оформлення соціокультурних заходів. Завідувачі книгозбірень Вікторія Яценко та Галина Мощіль отримали слушні підказки та рекомендації для подальшої плідної роботи. 

Слід зазначити, що бібліотечні заклади  Духівської сільської ради успішно продовжують реалізацію своєї основної місії: створення позитивного іміджу книгозбірні у місцевій громаді. Співпраця з місцевою владою дає позитивні результати: в достатній кількості здійснено передплату періодики на 2019 рік, до уваги користувачів широкий вибір сучасної української книги, світових бестселерів та класики зарубіжної літератури. А плідна взаємодія з освітніми закладами сприяє залученню дітей до читання, активної участі в  соціокультурних закладах, гуртковій роботі.
Книгозбірні Духівської сільської ради – це справжні культурні осередки, де користувачі мають змогу переглянути свіжі газети та журнали, ознайомитися з новинками літератури, просто поспілкуватися і відпочити, відвідати цікавий захід.
Виїзди працівників центральної бібліотеки імені Володимира Малика в сільські бібліотеки продовжуються.










Немає коментарів:

Дописати коментар