понеділок, 17 травня 2021 р.

 День Європи святкуємо в бібліотеці

         День Європи в Україні - це прекрасна нагода засвідчити прагнення нашої держави жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни, Публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала низку заходів, адресованих дорослим та дітям.

     14 травня, напередодні Дня Європи, працівники сільських бібліотек-філій стали учасниками квесту «Вітер мандрів кличе до Європи». Команди «Євросоюз» та «Євроінтеграція» змагалися у знаннях про Європу, долаючи маршрут із зупинками «Літературна», «Архітектурна», «Кулінарна», «Національні костюми», «Європейські столиці» та «Асоціативний ряд». Нагородою за кожне правильно виконане завдання стали 12 зірочок із прапора Євросоюзу.

    15 травня юні та маленькі читачі бібліотеки прийняли активну участь у квесті «Подорожуємо Європою», під час якої дізналися чимало цікавого про культуру та побут країн Європи, ознайомилися з дитячими творами сучасних європейських письменників та отримали спектр приємних емоцій.

     Багато цікавого та загадкового, що таїть у собі Європа, представила книжкова викладка-панорама «Вивчай Європу – змінюй Україну». Завдяки чудово ілюстрованим виданням користувачі читальної зали можуть доторкнутися до традицій та обрядів європейських країн, милуватися чудовими краєвидами та архітектурними спорудами, дізнатися про уклад життя різних народів.













Немає коментарів:

Дописати коментар