понеділок, 28 вересня 2020 р.

Йде віками начитана осінь…

     Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, а саме 25 вересня, відбувся урочистий захід, на якому вшанували працівників Централізованої бібліотечної системи. 

   Як завжди атмосферний захід, творчий підхід, дружнє невимушене спілкування, неймовірна кількість акцій, запланованих на сьогодні і на найближчі кілька днів, – так проходять святкові та власне і будні дні бібліотек. 

   Звісно, карантинні обмеження внесли свої корективи у роботу бібліотек, змінилися форми роботи, але при тому працівники знаходять можливість працювати не менш ефективно і в цих нових реаліях. 

   Могутню команду лубенських бібліотекарів привітала начальник відділу культури, молоді і спорту райдержадміністрації Людмила Пазенко, як завжди захоплюючись їхньою згуртованістю і неймовірним оптимізмом, який завжди виручає у складні часи. 

 


 З найкращими словами вітань до присутніх звернулися виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко та голова районної ради Григорій Угляниця.

  




  Бібліотечні заклади завжди працюють у творчому тандемі з усіма закладами культури. Напередодні свята своїх колег привітали учасники вокального тріо «Світанок» Калайдинцівського СБК.

  


  Також  були визначенні та нагороджені призами та грамотами переможці загальносистемного конкурсу на створення бібліографічного посібника «Видатні Люди – уродженці села»:

   

  І місце – Березотіцька сільська бібліотека – філія (Павлунік Лариса Павлівна, завідуюча бібліотекою).

       




   ІІ місце – Біївецька сільська бібліотека – філія (Хрипун Лідія Іванівна, бібліотекар ІІ категорії).

    




  ІІІ місце – Снітинська Сільська бібліотека – філія (Тищенко Ніна Іванівна, бібліотекар)

      







 


Після святкової зустрічі всі бажаючі мали змогу переглянути фільм мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS  «Зарваниця» та сфотографуватися біля фотоз
они «Я люблю бібліотеку».








Немає коментарів:

Дописати коментар