вівторок, 1 вересня 2020 р.

 Красиві зустрічі в Жданах

    Після тривалої паузи, пов’язаної з карантином, жданівчан чекала приємна подія-чергове засідання філії районного клубу «Надвечір’я». 28 серпня в Жданівському сільському будинку культури панували родинний затишок, щирість і доброта. Атмосфера події відповідала темі заходу «Красиві зустрічі в Жданах».

    Всі, хто завітав цього дня на зустріч, а це: самі жданівці, які безмежно люблять і прославляють своє село, гості з Лубен та Сенчі (Людмила Пазенко — начальник відділу культури,молоді та спорту Лубенської РДА, Валентина Сьомак — директор Лубенської ЦБС,голова районного клубу «Надвечір’я»,Раїса Кошель — голова ГО «СЖТ «За майбутнє дітей України», Віктор Лисий — голова Сенчанської ОТГ, Валентина Охріменко — начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконкому Сенчанської сільської ради, Валерій Пересада та Олена Шиш — працівники Сенчанського БК), сусіди з Окопу, — мали змогу насолоджуватися українською піснею та споглядати чудову виставку відреставрованих Ольгою Дерев’янко-Нагогою вишитих картин, кожна з яких вражала своєю яскравістю та святковістю.

     Чарівні пісні присутнім дарували місцеві аматори — ансамбль «Черемшина» Жданівського СБК, ансамбль «Калина» Окіпського СК, сенчанські культпрацівники. Власні вірші читала Надія Курашина. Місцева майстриня  Валентина Боділ влаштувала виставку ляльок-мотанок та кожному з гостей на згадку подарувала власноруч виготовлений сувенір.

    Тригодинна зустріч нікого не залишила байдужим. Тому такими теплими і щирими були виступи Наталії Пономаренко — сільського голови, Іванни Демченко — директорки НВК, спогади Галини Галич — голови ради ветеранів, Тамари Гринько — голови сільської філії клубу «Надвечір’я», гостей. Захід показав, що за час вимушеного карантину всі надзвичайно скучили за щирим спілкуванням. Як же круто знову зустрітися! І теплих слів цього дня не бракувало, особливо від організатора і ведучої зустрічі, надзвичайно світлої і натхненної Раїси Пасічної.

     Щиро вдячні усім, хто долучився до красивої зустрічі в Жданах, що відбулася з дотриманням карантинних вимог.











Немає коментарів:

Дописати коментар