пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

 Приємна новина

       У цей непростий час так мало приємних повідомлень. Хочемо поділитись радістю – бібліотеки Лубенської централізованої бібліотечної системи завдяки благодійному фонду «Фундація Дарини Жолдак» отримали 34 примірники цікавих, яскраво ілюстрованих  книжок  для наймолодших читачів, які надійдуть у бібліотеки системи.

      Українська благодійна організація «Фундація Дарини Жолдак», заснована 4 жовтня 2012 року, реалізує проекти з популяризації читання, розвитку української мови, культури та мистецтва.                                                                             Ми щиро дякує Фонду за турботу про маленьких відвідувачів наших закладів. Впевнені, що книги, які ми отримали, покращать дозвілля дітей та додадуть позитиву у їхнє життя, віру у прекрасне майбутнє країни, яке можливе завдяки таким чуйним та небайдужим ЛЮДЯМ!

   Тож шановні читайлики, хоч і закінчилися канікули,запрошуємо в наші  бібліотеки.Читайте, занурюйтеся в чарівний вигаданий світ,переживайте за долю головних героїв з відомих казок Шарля Перо «Кіт у чоботях» та «Спляча красуня».





Немає коментарів:

Дописати коментар