понеділок, 28 вересня 2020 р.

Зустрічайте черговий, вересневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
 

     1 вересня бюро правової допомоги святкували свою 4 річницю з моменту створення. Як діяли ці державні інституції, які досягнення, напрями роботи та  новації читайте у  відповідній статті, присвяченій річниці створення бюро правової допомоги. 

      У черговому номері видання знайомтеся з найбільш актуальними та цікавими подіями з життя системи БПД області та роз’ясненнями норм чинного законодавства. 

     Напередодні місцевих виборів продовжуємо знайомити читачів з  актуальними  питаннями виборчого законодавства. У свіжому номері дізнавайтеся про участь старост у виборчому процесі та відповідальність за порушення виборчого законодавства. 

     Про соціальний захист як пріоритет органів місцевого самоврядування читайте у статті від наших партнерів – очільниці Департаменту соціального захисту Полтавської обласної державної адміністрації  Людмили Корнієнко.

    Подовжуємо знайомити читачів з позитивним досвідом розвитку територіальних громад Полтавщини. У вересневому номері читайте інтерв’ю з головою Опішнянської ОТГ Миколою Різником.

     У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із керівником Решетилівського бюро правової допомоги Олегом Шкурупієм. 

     Про правопросвітницьку акції «Правосвідоме літо», яка знайомила учнівську молодь з актуальними правовими питаннями, особливостями безпеки в літній період, цікавими установами,  де діти можуть провести цікаво та змістовно дозвілля.  Про найцікавіших спікерів та теми акції читайте  черговій публікації видання.

   Як юристи системи БПД захищали права клієнтів читайте у рубриці «Приклади успішного захисту». 

     Як повернути судовий збір дізнайтеся із консультацій фахівців системи БПД області. 

   Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини та адвокат консультує.

    Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

    До Вашої уваги також відеоконсультації фахівців системи БПД та найбільш яскраві онлайн-заходи протягом вересня.

     З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vT_S3nMcTZmmCGnW7SNmCefiOAtwnXYzF9Nqn1qfuubJqMj_UESdw8TMs2fvRQgoGRqlkqewscz6nKY/pub?start=false&loop=false&delayms=10000

    Приємного читання!



Немає коментарів:

Дописати коментар