пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

 Книжкова виставка до Дня закоханих

  Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...

  Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати і передивитися все, що написано про це почуття, людині, без перебільшення, не вистачило б цілого життя.

  Тому лише доторкнутися до вічної теми кохання спробували  працівники Лубенської центральної бібліотеки імені Володимира Малика. Напередодні свята всіх закоханих - Дня Валентина - в читальній залі розпочала експонуватися виставка одного жанру «Книжковий мікс сучасного любовного роману», на якій представлені художні твори сучасних авторів, присвячені темі кохання. Символом цього дня стали червоні сердечка,  от і ми прикрасили виставку сердечками – валентинками з висловами письменників та відомих людей про це прекрасне почуття.


Немає коментарів:

Дописати коментар