неділю, 28 лютого 2021 р.

Дівчата можуть все.
50 історій, які надихають.

      Настав час уповні відкрити й гідно оцінити внесок видатних українок  у науку, політику, культуру. Вони творили нову Україну, вони здобули повагу й славу по цілому світу, вони мріяли і досягали мети. Книга «Це зробила вона» містить 50 біографій відомих українок. 

       «Це зробила вона» – не просто пізнавальне видання, а справжній мистецький витвір, адже тексти і ілюстрації  для нього творили неймовірні професіоналки та професіонали своєї справи. 

       Щоб мати натхнення йти далі, щоб вірити у власні сили - і не забувати тих, хто зробили перший крок, тих, хто завдяки своїм здібностям і підтримці близьких здобули освіту, хто попри перестороги й забобони змінювали світ на краще. Це зробила вона – це можеш зробити і ти.

       Кожну історію з цієї книжки варто переказати подругам, друзям, дітям — як іще один промінь натхнення в сучасному світі. У минулому, коли на шляху до успіху поставало безліч перепон, найкращі з нас ламали стереотипи, творили, будували, винаходили. Тож сьогодні тим паче-час рухатися вперед, час для остаточного виступу за справді рівні можливості.

       Приємного читання!

      Щиро вдячні  Національному  Демократичному  Інституту  (НДІ) та  Благодійному  фонду   «Бібліотечна країна» за подарунок.





Немає коментарів:

Дописати коментар