четвер, 11 лютого 2021 р.

 Милосердя без меж

       Усі ми потребуємо любові. І сумніваємося, що нас люблять, коли не чуємо на свою адресу слів «Я тебе люблю». У любові жити краще, долати труднощі легше. Любов лікує, надихає, надає сил. Особливо вона потрібна дітям, оскільки ще й виховує. Дарувати любов дітям покликаний проект «Милосердя без меж», започаткований  Лубенською центральною бібліотекою імені Володимира Малика.

  В рамках проекту працівники бібліотеки організували для учнів початкових класів Лубенської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат конкурсно-розважальну програму до Дня закоханих «Валентин і Валентина».


  На початку програми бібліотекар Ніна Бородавка познайомила присутніх  з історією виникнення одного з найулюбленіших свят дорослих і дітей, про традиції його святкування в різних країнах світу та в Україні.

  В ході заходу панувала гарна та затишна атмосфера, оскільки зал був прикрашений різноманітними символами кохання: сердечками, повітряними кульками. Для хлопчиків та дівчаток були проведені цікаві конкурси, влаштована святкова дискотека. Діти дружно виготовили святковий колаж «Love is…» 

      Свято минуло, залишивши після себе позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички. Малята отримали від бібліотеки солодкі дарунки. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері та батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.








Немає коментарів:

Дописати коментар