вівторок, 23 лютого 2021 р.

 Подвиг героїв в серцях небайдужих

         20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні.  Ми вшановуємо пам'ять про тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності, інші загинули пізніше - у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

     Аби вшанувати пам’ять загиблих, у читальній залі Лубенського фінансово -  економічного фахового коледжу ПДАА, відбулася година-реквієм "Небесна Сотня - то в серцях вогонь". ЇЇ підготували працівники бібліотеки закладу та фахівці Лубенської публічної бібліотеки імені Володимира Малика.


       Ведучі заходу розповіли студентам коледжу про трагічні події під час Революції Гідності. Вони наголосили, що обов’язок кожного свідомого українця – шанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні.  На заході лунали патріотичні вірші.  пісні, а також демонструвалися відеоролики про доленосні події на Майдані 2013-2014 років.   Фахівці Публічної бібліотеки імені Володимира Малика познайомили присутніх з художніми творами з фонду книгозбірні, які присвячені  пам’яті Героїв  Небесної Сотні.






Немає коментарів:

Дописати коментар