вівторок, 23 травня 2017 р.

«Моя дружна сім’я»

    Кожна родина – унікальна і неповторна, бо має свої сімейні, роками виношені, традиції та цінності. І не даремно у  народі кажуть: «Добре там живеться, де гуртом сіється і жнеться», «Дерево красне корінням, а людина - родом».
     З нагоди Міжнародного дня сім’ї в Лубенській центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика 20 травня була проведена конкурсно-розважальна програма «Моя дружна сім’я». В ній приймали участь родини, які є активними користувачами бібліотеки. Батьки й діти, бабусі та онуки поділилися досвідом проведення сімейного цікавого дозвілля та влаштування родинних свят.
  Активну участь в конкурсах приймали родини: Богдана Сидоренко з братиком Ростиславом, Катя, Артем та Аня Силки, Ольга Шевельова з донею Софійкою, бабуся Тетяна Фаренюк з внучкою Вітою, тато Владислав Фрішко з сином Вовою, Юля Пода з сином Назарчиком та донею Златою, Іванова Тамара з донечкою Альонкою, братик і сестричка - Даша та Єгор Овраменки.
   Перемогла в змаганнях родина Сидоренків. Подарунки від бібліотеки отримали всі родини, та головне – всіх учасників свята поєднали дружба і взаємопідтримка. А завдяки спонсорській підтримці Олександра Чепура, очільника ПОМГО «Твій світ», всі дітки мали змогу поласувати свіжими вітамінними дарунками.









Немає коментарів:

Дописати коментар