понеділок, 22 травня 2017 р.

Подорож країнами Європи

До дня Європи в Україні Вищебулатецька сільська бібліотека провела гру-подорож «Країни Європи», учасниками якої стали десятикласники місцевої школи.
«Кожен із нас мріє про подорожі, проте жодна людина не в змозі відвідати всі цікаві куточки нашої планети. І  тоді на допомогу приходять книги»,  - говорила завідувач сільської бібліотеки Галина Левченко. Вона познайомила учасників гри – подорожі з книгою «Країни світу. Європа».
В грі-розминці вчитель географії Тарас Гармаш розповів про сьогодення Європи, її прапор та гімн. Прозвучав гімн ЄС. Він універсальною мовою музики виражає ідеали свободи, миру солідарності, на яких тримається Європа.
   Відбулась гра «Відгадай державний прапор». Потім учні вирушили мандрувати країнами Європи.
Нашу рідну Україну презентував Олександр Катренко, Італію – Іван Бондар, Ватикан – Вікторія Гайдук, Німеччину – Андрій Остапко, Францію – Едуард Тарасюк, Іспанію – Олег Бойко, Португалію – Владислав Михайленко, Велику Британію – Роман Бовкун, Норвегію – Віталій Король. Після цікавих повідомлень про  країни учні взяли участь у вікторині «Європейський калейдоскоп».
Подорожуючи країнами Європи, учасники побували на просторах країн-велетнів, зазирнули в майже іграшкові держави, познайомились із звичаями та традиціями різних народів, що входять до європейської спільноти.



Немає коментарів:

Дописати коментар